Carolien Cobbaert

Ontdek wie ik ben

Met een achtergrond als apotheker en meer dan twee decennia ervaring in de farmaceutische sector, heb ik een reis door verschillende facetten van deze branche gemaakt. Mijn loopbaan begon in de apotheek, waar ik een diepgaand begrip ontwikkelde van medicatie, gezondheidszorg en het belang van persoonlijke patiëntenzorg. Deze ervaring heeft me geholpen om de waarde van persoonlijke interacties en empathie in de zorg te begrijpen, wat later een cruciale rol zou spelen in mijn professionele ontwikkeling.

 

Na mijn tijd in de apotheek besloot ik mijn horizon te verbreden en heb ik enkele jaren doorgebracht als aankoper in de farmaceutische industrie. Deze rol stelde me in staat om een dieper inzicht te krijgen in de zakelijke kant van de farmaceutische wereld en het belang van strategische besluitvorming.

 

Vervolgens maakte ik de stap naar leiderschapsposities als business unit directeur en operationeel directeur. Hier kon ik mijn passie voor leiderschapsontwikkeling in de praktijk brengen en teams inspireren om hun volledige potentieel te benutten. Het ontwikkelen van people skills, omgaan met stress, en het creëren van een samenwerkende omgeving zijn enkele van de kernpunten waar ik me op richt in mijn leiderschap.

 

Als een toegewijde professional ben ik continu bezig met mijn eigen groei en ontwikkeling. Ik geloof dat het belangrijk is om te blijven leren en te evolueren in deze steeds veranderende sector. Mijn streven naar kennis en verbetering heeft me in staat gesteld om waardevolle inzichten en vaardigheden te ontwikkelen die ik graag deel met anderen.

 

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken, of het nu gaat om het verbeteren van uw persoonlijke vaardigheden en zelfbewustzijn, het optimaliseren van uw team of het versterken van uw leiderschapscapaciteiten. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor meer informatie of om uw specifieke behoeften te bespreken.

 

Carolien Cobbaert

0486/16.93.97

Ivan Clycq

Ontdek wie ik ben

Mijn naam is Ivan Clycq en hieronder vinden jullie mijn professioneel parcours terug en ook de reden waarom ik samen met Carolien aan dit avontuur ben begonnen. 

 

Tijdens mijn carrière heb ik vele fases en functies doorlopen waardoor ik uiteindelijk als Commercieel & Marketing Directeur verantwoordelijk werd voor het volledig departement in de BELUX regio. Hierdoor kon ik mee beslissingen nemen om strategische resultaten te boeken en tegelijkertijd ook in te zetten op het menselijk kapitaal in de onderneming.

 

Na nu meer dan 23 jaar ervaring en training op het gebied van Sales, Marketing, Management, Coaching en Communicatie in de farmaceutische industrie was het moment aangebroken om deze opgebouwde expertise ten gunste te stellen van anderen om deze zo verder te delen. 

 

De reden hiervoor is dat ik tijdens mijn carrière steeds meer opmerk dat organisaties en mensen zwaar onder druk komen te staan in deze competitieve wereld.  We verliezen ons soms in al deze drukte en stress zowel op professioneel als privé vlak. En dat leidt niet altijd tot de beste beslissingen en zorgt meestal ook niet voor een optimaal resultaat.  Juist daar wil ik graag aan bijdragen om met een duidelijk doel ervoor te gaan zodat iedereen gemotiveerd en veerkrachtig blijft of terug wordt.  Een bedrijf waar alle mensen zeggen, we gaan ervoor als team! 

 

Vaak word ik beschreven als een energiek en enthousiast persoon, altijd bereid om oplossingen te vinden en mensen te helpen en te motiveren. Verder heb ik gaandeweg mijn passie ontdekt voor netwerken en het geven van presentaties en trainingen. En ik ga zeker ook uit van het principe dat ik zelf ook continu moet blijven leren, iets dat van essentieel belang is voor persoonlijke ontwikkeling in deze VUCA wereld.  

 

Zie je het zitten om mij te ontmoeten en voor oplossingen te gaan in uw bedrijf? Neem dan gerust contact op! 

 

Ivan Clycq 

0474/28.29.83

© 2024 C-Target - Privacy - Algemene verkoopsvoorwaarden - Website by KMOSites